5P PRO VETERINÁŘE: PROČ SI VYBRAT TRURAPID TESTY?

27. 9. 2023

Představte si, že jste v ordinaci s pacientem. Váš čtyřnohý klient má nějaké potíže a vy potřebujete rychlou a přesnou diagnózu, abyste mohli okamžitě zahájit terapii. To je správný moment pro rychlotesty, které získávají stále větší popularitu ve veterinární medicíně. 


Ale proč si je vlastně vybrat? Našich 5P vám ukáže 5 důvodů, proč jim věříme. 

Trurapid testy - rychlotesty 5P PRO VETERINÁŘE: PROČ SI VYBRAT TRURAPID TESTY?

1. Citlivost: Lateral flow metoda, na níž jsou rychlotesty založeny, zajišťuje vysokou citlivost testů. Nezáleží na tom, zda testujete krev, plazmu, sérum nebo roztok stolice – výsledky jsou přesné a spolehlivé.

Díky tomu minimálně zatěžují zvířecího pacienta i chovatele a kvalita výsledku testu je velmi vysoká. Dokáží v rámci jednoho vyšetření detekovat i několik sledovaných parametrů současně a tím eliminují dodatečné testy či vyšetření.

2. Kvalita: Rychlotesty nabízejí přesný výsledek a vysokou citlivost. TruRapid imunochromatografické testy detekují jak protilátku, tak antigen. Díky tomu můžete s důvěrou stanovit diagnózu a zahájit nejlepší dostupnou terapii. Jejich využití je velmi široké a flexibilní.

3. Cena: Rychlotesty poskytují výborný poměr kvality a ceny. Investujete do rychlé a přesné diagnózy, kterou ocení jak zvířecí pacient, tak jeho chovatel. Již z malého množství vzorku dokáží testy stanovit velmi přesný výsledek.

4. Teplota: Lze je skladovat při pokojové teplotě, což usnadňuje jejich uchování a použití..

5. Balení: Rychlotesty jsou dostupné v nízkých počtech v balení a mají dlouhou dobu exspirace. Snadno odhadnete , kolik jich budete potřebovat a nemusíte si dělat zbytečné zásoby.


Rychlé diagnostické proužkové testy se díky své nenáročnosti a poměrně velké spolehlivosti bezpečně zabydlely v ordinacích veterinárních lékařů a jejich obliba vzrůstá.

Jsou jako ten chytrý kolega, který má vždy rychlé a správné odpovědi, na které se můžete spolehnout, ať už stojíte před jakoukoliv diagnostickou výzvou. A to je přece dostatečný důvod, proč si je vybrat.