Říjen: Měsíc plný akcí, které nesmíte minout

Říjen je tradičně měsícem, kdy se listy na stromech barví do zlatavých i ohnivých podzimních tónů. Ale pro nás, milovníky veterinární medicíny, to znamená ještě něco jiného. Je to měsíc plný odborných akcí, konferencí a setkání, kde můžeme sdílet své znalosti, zkušenosti i novinky. A jaké jsou ty nejzajímavější akce, které říjen nabízí?

Regionálne semináre pořádané slovenskou Veterinární komorou každoročně na začátku měsíce října ve třech regionech Slovenska – v Nitře, Banskej Bystrici a Košicích otevírají podzimní kongresové období. Tyto semináře jsou ideálním místem pro setkání odborníků z různých oblastí a pro sdílení poznatků a zkušeností. Pokud jste odborníkem v oblasti veterinární medicíny, rozhodně byste tuto akci neměli minout.

Další událostí, na kterou byste měli zaměřit svou pozornost, je konference Veterinární medicína pro praxi. Je zaměřena na praktické aspekty veterinární medicíny – letos s důrazem na diagnostiku, a nabízí užitečné informace a rady pro každodenní praxi. 

Pokud se věnujete chovu drůbeže, pak byste rozhodně neměli minout akci Drůbež 2023 pořádanou Českou asociací aviární medicíny v Konferenčním centru Tři Věžičky u Jihlavy. Věnuje se nejnovějším trendům a technologiím v oblasti chovu drůbeže a nabízí mnoho příležitostí k výměně názorů a zkušeností s odborníky. 

A konečně, nesmíme zapomenout na nejvýznamnější podzimní akci na Slovensku – Kongres Nová Veterinária, který v letošním roce přináší téma „Medzi chirurgiou a internou medicínou“. Při příležitosti konání tohoto kongresu pro Vás připravujeme zajímavé akce a samozřejmě se s Vámi rádi setkáme přímo v Nitře, na našem stánku.

Říjen je měsícem plným příležitostí pro ty z nás, kteří se věnují veterinární medicíně. Je to doba, kdy můžeme sdílet své zkušenosti, poznatky a vášeň pro naši práci. Neváhejte a přijďte se s námi setkat. 

A říjnem podzimní akce teprve začínají. Již nyní víme, že listopad i prosinec nezůstávají se zajímavými akcemi pozadu. Můžete se těšit na další shrnutí toho nejzajímavějšího i pro následující měsíce.

Budeme se na vás těšit!