Offline seminár

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

Téma: MODERNÉ TRENDY V PRÍSTUPOCH K ZDRAVIU ŠTÁDA ŠKÓTU

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

Termín

9.10.2024 08:30

Miesto

Hotel FABRIKA, Humpolec, CZ

Prednášajúci

Juan Manuel Rodriguez Persico, M.Sc. DVM

Rui Estéves Lopes, DVM MSc

Tomáš Haloun, MVDr. PhD.

František Tulis, MVDr.

Michal Babuljak, MVDr.

Eva Štěpanovská, Ing.

Cena

Zadarmo

Registrácia

Podrobné informácie

POZVÁNKU s kompletnými informáciami nájdete TU.

Cudzojazyčné prednášky budú simultánne tlmočené MVDr. Radkom Kašparom.

 

Termín konania: 9. októbra 2024
Miesto konania: Hotel FABRIKA, Humpolec, CZ

 

Harmonogram seminára:

8:30 – 9:30 registrácia + raňajky

9:30 – 12:30 dopoludňajší blok prednášok

12:30 – 13:30 obed

13:30 – 16:30 popoludňajší blok prednášok + záverečná diskusia

 

Prednášajúci a prednášky:

 

  • Juan Manuel Rodriguez Persico, DV Technical Services Manager, Biogénesis Bagó - Reprodukcia u dojníc, synchronizačné protokoly a trendy v manažmente
  • Rui Lopez, DVM MSc, Global Marketing Director RUM Huvepharma - Optimalizácia zdravia hovädzieho dobytka / Ekologický prístup k zdraviu paznechtov dojníc a jeho vplyv na produkciu mlieka
  • František Tulis, MVDr., privátny veterinárny lekár - Diferenciálna diagnostika porúch reprodukcie dojníc
  • Tomáš Haloun, MVDr., PhD., FarmVet.cz - Využitie syntetických hormónov v rôznych modeloch riadenia reprodukčného cyklu dojníc
  • Michal Babuljak, MVDr., CYMEDICA CZ, a.s. - Využitie prístrojovej diagnostiky pri hodnotení zdravotného stavu stáda
  • Eva Štěpanovská, Ing., CYMEDICA CZ, a.s. - Aktuálne trendy v prístupoch k liečbe hovädzieho dobytka z pohľadu CYMEDICA

 

 

Registrovať sa môžete nižšie vyplnením formulára, na základe ktorého Vám príde do e-mailu aj potvrdenie o registrácii.

 

Tešíme sa na Vás
Váš Cymedica team

 

Prednášajúci

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

Juan Manuel Rodriguez Persico, M.Sc. DVM

Biogenesis Bago · Technical Services Manager - Animal Reproduction for Europe, Middle East and Africa. Veterinární lékař (DVM, MSc) s pevnými technickými základy v oblasti zdraví zvířat, praktickými rozsáhlými zkušenostmi a ve veterinárním průmyslu na mezinárodní úrovni. Kariéru začal ve výzkumu a vývoji, poté přešel na pozici regionálního manažera v Latinské Americe, kde vedl projekty mezinárodní spolupráce. Následně dostal příležitost vést multikulturní technický tým v pobočce v Asii (se sídlem v Číně), kde hrál klíčovou roli ve vývoji nových trhů a obchodů. Pře několika lety nastoupil do evropské pobočky (se sídlem ve Španělsku), kde hraje klíčovou roli ve velkém projektu reprodukce zvířat a hledání nových obchodních příležitostí v Evropě, Africe a na Středním východě.

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

Rui Estéves Lopes, DVM MSc

Global Marketing Director Ruminants, Huvepharma. Vystudoval veterinární lékařství na Universidade de Tras-os-Montes e Alto Douro (UTAD), Vila Real, Portugalsko, v roce 2001. V roce 2003 získal magisterský titul na stejné instituci, v roce 2010 magisterský titul v oboru marketing a postgraduální studium v oboru obchodní management na ISCTE v Lisabonu, Portugalsko. V letech 2001 až 2007 pracoval jako praktický lékař pro mléčný a masný skot a jako konzultant pro společnosti vyrábějící krmiva a premixy v Portugalsku, Španělsku a Angole. Nastoupil do farmaceutické společnosti Merial nejprve jako manažer obchodní divize v Portugalsku a od roku 2011 zastával pozice mezinárodního obchodního a marketingového manažera v rámci Evropy a globálního působení v posledních 6 letech v rámci společnosti Boehringer Ingelheim. Od června 2023 nastoupil do společnosti Huvepharma jako globální marketingový manažer pro přežvýkavce.

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

Tomáš Haloun, MVDr. PhD.

FarmVet.cz. V roce 2004 absolvoval VFÚ Brno (všeobecné veterinární lékařství, specializace hospodářská zvířata) od 2004 individuální konzultant v chovech skotu se zaměřením na produkční medicínu, výkon veterinární praxe, přednášková činnost workshopy a individuální konzultace pro spolupracující zemědělské podniky, přednášková činnost pro firmy zabývající se výživou hospodářských zvířat, veterinární a konzultační praxe zabírá celé spektrum chovatelů (od drobnochovatelů, přes malé komerční farmy až po velké zemědělské podniky). Specializuje se na laparoskopická vyšetření skotu.

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

František Tulis, MVDr.

Privátní veterinární lékař. Zkušený veterinární lékař specializující se na respirační onemocnění telat a mladého skotu. Absolvoval Veterinární a farmaceutickou univerzitu Brno a má bohatou praxi v terénní veterinární medicíně. Na svých přednáškách se zaměřuje na závažnost respiračních onemocnění, faktory přenosu, etiologii a patologické nálezy, způsoby odběrů vzorků, terapii a prevenci těchto onemocnění, včetně vakcinace. Jeho odborné semináře a workshopy, například na platformě Smart Vet & Pet Education, poskytují hluboké a aktuální poznatky v oblasti veterinární medicíny, což je velmi přínosné pro profesionály v oboru. Je aktivním členem České buiatrické společnosti.

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

Michal Babuljak, MVDr.

BUM pre veterinárny diagnostický segment. V roku 1990 absolvoval štúdium všeobecného veterinárneho lekárstva na VŠV v Košiciach, dnešná UVLF. Po skončení školy aj v dôsledku všeobecnej privatizácie a krachu mnohých družstiev pracoval v oblasti malo a veľkoobchodu. Od roku 1995 – 2002 pracoval pre farmaceutickú firmu Eli Lilly na rôznych pozíciách, od základného medicínskeho reprezentanta až po vedúceho diabetologickej divízie. V roku 2002 prešiel do segmentu terapeutických, humánnych medicínskych prístrojov vo firme Medtronic. Počas svojej 17-ročnej kariéry pôsobil na vedúcich manažérskych pozíciách. Z jeho úspešnej profesionálnej kariéry stojí za zmienku zavedenie terapie inzulínovými pumpami na Slovensku, rozvoj TAVI terapie, vytvorenie implantačných centier pre abdominálne a torakálne stentgrafty či celoslovenský skríning brušnej aorty akceptovaný zdravotnými poisťovňami. Od roku 2019 pôsobil vo firme Inmed Slovakia, ktorá bola výhradným zástupcom Canon Medical System Europe na Slovensku. Počas COVIDu sa venoval krátkej veterinárnej praxi na klinike malých zvierat v Bratislave u MVDr. Milana Švihrana. V novembri 2021 začal pracovať ako KAM vo veterinárnom diagnostickom segmente vo firme Cymedica, kde rozvíja v súčasnosti ako obchodný manažér predaj veterinárnych diagnostických prístrojov na území Českej a Slovenskej republiky.

BUJATRICKÝ SEMINÁR CYMEDICA 2024

Eva Štěpanovská, Ing.

Product / Key Account Manager RUM, Cymedica. Vystudovala Chemickou fakultu se zaměřením na mikrobiologii. Po studiích pracovala jako výživář pro hospodářská zvířata ve významné české firmě, kde získala cenné zkušenosti v oblasti výživy, péče o zvířata a zákazníky. Poslední dva roky působí ve společnosti Cymedica na pozici Product/Key Account Manager pro ruminanty na území České republiky. V této roli se stará o portfolio produktů pro ruminanty na českém trhu, pečuje o klíčové zákazníky, se kterými aktivně komunikuje a řeší jejich potřeby včetně práce v terénu. V neposlední řadě poskytuje technickou podporu pro obchodní zástupce. Kromě toho se aktivně podílí na uvádění a získávání novinek na trhu, organizaci a účasti na odborných akcí na mezinárodní úrovni, což jí umožňuje neustále se vzdělávat a přinášet nové poznatky a inovace do praxe.

Registrácia na seminár

Zostáva ešte miest: 39

* Povinné položky